Pikavippi verkkohakemuksella

Suomen laki määrää jokaisen pikavippiä ottavan henkilön tunnistauduttavaksi esimerkiksi nettipankin TUPAS-tunnistautumisella tai postin henkilökunnan avustuksella. Pelkkä tekstiviesti ei enää riitä pikavipin saamiseksi. Tämä on aikaansaanut huiman nousun pikavippien verkkohakemuksien suosiossa.

Pikavippi verkkohakemuksella on oivallinen tapa ottaa pikavippi, sillä jo auki olevalla tietokoneella ei tarvitse kuin täyttää muutama yksinkertainen lomake tunnistautumisen jälkeen. Verkkohakemuksessa kysytään lähinnä lainaan liittyviä asioita halutusta summasta laina-aikaan. Tätä ennen täytyy kuitenkin hoitaa lain määräämä tunnistautuminen nettipankin kautta. Tunnistautuminen toimii laskun verkkomaksun tavoin eli tarvitset nettipankin käyttäjätunnusten lisäksi avainlukulistasta numeron. Tämän jälkeen palaat automaattisesti pikavipin verkkohakemukseen, jossa täytät käsin puuttuvat tiedot.

Verkkohakemuksella otettu pikavippi on...

  • ...turvallinen. Verkkopankissa tunnistauduttaessa jokainen osapuoli voi olla varma, että juuri sinä olet verkkohakemuksen pikavipin ottaja.
  • ...nopea. Välttämättömän netissä tehtävän tunnistautumisen takia esimerkiksi kännykkä on paljon vaivalloisempi tapa ottaa pikavippi. Olet valmiiksi jo samalla sivulla, mistä vippisi saat.
  • ...edullinen. Pikavippien verkkohakemuksista ei veloiteta samalla tavalla kuin kännykkähakemuksista. Säästät selvää rahaa välttäen ylimääräiset tekstiviestikulut.

Hyviä vaihtoehtoja pikavippiyrityksistä

Alla olevaan taulukkoon Suomivippi.com on kerännyt yksittäisiä hyviä vaihtoehtoja, jos tarkoituksena on ottaa pikavippi verkkohakemuksella. Pikavippi verkkohakemuksella on palveluna tarjolla lähes jokaisella pikavippifirmalla, joten voit vaihtoehtoisesti käyttää Suomivippi.com:n pikavippivertailua.

Palvelu Alkaen Korkeintaan Alin ikäraja Linkki
Vivus 5 e 600 e K20 Lainaa
Ferratum 50 e 1000 e K18 Lainaa
Pikavippi.fi 50 e 1 000 e K18 Lainaa

Kuinka nopeasti pikavippi verkkohakemuksella tulee tililleni?

Tämä riippuu muutamasta tärkeästä seikasta, jotka kannattaa ottaa huomioon pikavippiä ottaessa verkkohakemuksella.

  1. Pikavippejä saa myöntää Suomessa vain klo 7-23 välisenä aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö verkkohakemusta voisi tehdä milloin tahansa. Et kuitenkaan voi saada rahaasi tilille kuin mainittuna aikana.
  2. Jos verkkohakemuksessa kysytään, mihin pankkiin tilisi kuuluu, muista tarkistaa tämän tiedon oikeellisuus. Jos pankin laittaa väärin, voi pikavipin saamiseen kulua muutama pankkipäivä ylimääräistä.
  3. Kaiken sujuessa kuten pitää, saat pikavippisi tilille muutamassa minuutissa. Tämä aika voi kuitenkin vaihdella palveluntarjoajan ja palvelun ruuhkaisuuden mukaan. Tarkista ennen pikavipin verkkohakemuksen tekoa, mitä lainaehdoissa sanotaan toimitusajasta.

Joka tapauksessa pikavippi verkkohakemuksella on erittäin nopea tapa saada vähän ylimääräistä rahaa tilillesi. Tämä nopeus korostuu varsinkin, jos vertaa muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi pienenkin pankkilainan käsittely voi helposti viedä minuuttien sijasta päiviä.