Pikavippi netistä

Saat nopeasti pikavipin netistä kunhan tiedät alan tärkeimmät perustiedot. Nykyään laki velvoittaa TUPAS-tunnistautumisen netistä otetun pikavipin yhteydessä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ennen pikavipin ottoa sinun täytyy tunnistautua esim. nettipankin välityksellä.

Netistä saa pikavipin näillä ohjeilla:

  • Valitse Suomivipin pikavippivertailusta tai alla olevasta taulukosta sinulle halvin pikavippi.
  • Klikkaa linkkiä, jolla päädyt pikavippifirman nettisivuille.
  • Seuraa pikavippifirman ohjeita.
  • Pikavippi netistä eksyy näin tilillesi erittäin helposti ja edullisesti.
  • Muista myös pikavipin takaisinmaksu. Jos se tuntuu tuottavan ongelmia, netistä löytyy paljon oppaita velkojen hoitoon. Ethän halua päätyä siihen pieneen joukkoon lainanottajista, jotka joutuvat velkakierteeseen. Uusisuomi lehden artikkeli kertoo paljon pikavippien nykytilasta.

Alla olevasta taulukosta löytyy Suomivipin valitsemia edullisia pikavippiyrityksiä, joilta lainaaminen käy helposti.

Palvelu Alkaen Korkeintaan Alin ikäraja Linkki
Vivus 5 e 600 e K20 Lainaa
Ferratum 50 e 1000 e K18 Lainaa
Pikavippi.fi 50 e 1 000 e K18 Lainaa

Pikavippi netistä on erittäin yleinen tapa ottaa pikavippi nykypäivänä. Jos etsit tarkempaa tietoa pikavipin ottamiseen kokonaan ilman puhelinta tai kännykkää, kannattaa sinun tutustua Suomivipin tähän artikkeliin.

Lainan nettihakemuksen turvallisuus

Et varmasti ole ainoa, joka pohtii raha-asioiden hoitamisen turvallisuutta netissä. Varsinkin kun kyseessä on pikavipin ottaminen netissä, kannattaa turvallisuuteen panostaa entistäkin enemmän. Suurin osa pikavippiyrityksistä hoitaa pikavipin nettihakemuksen aivan moitteetta, mutta siltikin silmät kannattaa pitää auki. Missään raha-asioissa turvallisuutta ei voi aliarvioida.

Pikavippi netistä on jokatapauksessa turvallinen tapa ottaa pienlaina, sillä nettipankkien tunnistautumiset ovat tunnetusti erittäin korkeaa luokkaa. Jos kuitenkin huomaat lainahakemusta tehdessäsi jotain epäilyttävää, voi maalaisjärkeä käyttää hyödyksi ja ottaa pikavippi kilpailevasta firmasta.