Pikavippi laskulla sähköpostiin

YritysLainaLaskuAikaErätIkärajaLainaa
Vivus50 e50 e*30 pv1K20
Vivus50 e56 e14 pv1K20
Vivus50 e59 e30 pv1K20
Vivus100 e100 e*30 pv1K20
Vivus100 e110 e14 pv1K20
Vivus100 e115 e30 pv1K20
Vivus200 e200 e*30 pv1K20
Vivus200 e220 e14 pv1K20
Vivus200 e230 e30 pv1K20
Vivus300 e300 e*30 pv1K20
Vivus300 e331 e14 pv1K20
Vivus300 e345 e30 pv1K20
Vivus400 e400 e*30 pv1K20
Vivus400 e441 e14 pv1K20
Vivus400 e460 e30 pv1K20
Vivus500 e551 e14 pv1K20
Vivus500 e575 e30 pv1K20
Vivus1000 e1102 e14 pv1K20
Vivus1000 e1150 e30 pv1K20

Haluatko pikavipin laskulla sähköpostiin? Se onnistuu helposti ottamalla pikavippi oheisessa taulukossa olevien pikavippien joukosta. Jokainen kyseisistä pikavipeistä on mahdollista saada laskulla sähköpostiin.

Pikavippilasku toimitetaan yleensä pikavippin ehtojen yhteydessä eli samaan aikaan, kun saat rahasi tilillesi. On myös mahdollista, että ehdot toimitetaan erikseen lainahakuprosessin yhteydessä, ennen itse lainan hyväksymistä, mutta ero on kosmeettinen.

Pikavipit, jotka saa laskulla sähköpostiin on listattu sivulla

Listalla on listattu pikavipit suuruusjärjestykseen takaisinmaksettavan summan mukaan. Listan ulkopuolelle on voinut jäädä vippejä käytännöllisistä syistä, sillä kaikki pikavippiyritykset eivät ilmoita pikavipin sähköpostilaskun mahdollisuudesta etukäteen.

Kattavampaa vertailua varten siirry sivun ylälaidasta pikavippivertailuun, jossa on listattu pikavippejä niiden suuruuden mukaan selkeisiin ryhmiin. Voit myös valita haluttavan summan etukäteen klikkaamalla sivun ylälaidan eurosummaisia tai ikärajalla merkittyjä linkkejä.

Mitä muita vaihtoehtoja on pikavippilaskun sähköpostiin lähettämisen lisäksi?

Yleinen pikavippiyritysten tapa on lähettää lasku joko sähköpostilla tai kotiin kirjeellä. Kirjeellä lähettäminen on ollut aikaisemmin yleisin tapa, sillä tunnistautumiseen ja pikavipin ottamiseen riitti pelkkä tekstiviesti, jolloin lasku oli helppo lähettää suoraan kotiin, eikä sähköpostiosoitetta ja tietokonetta tarvittu.

Kuitenkin nykyään vallitsevan lainsäädännön mukaan pikavippiyrityksen täytyy suorittaa vahva tunnistautuminen ennen kuin vipin myöntäminen on mahdollista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pikavipin ottajan täytyy tunnistautua verkkopankin välityksellä käyttäen henkilökohtaista verkkopankkitunnusta ja avainlukulistan lukua.

Tämän lisäksi laki velvoittaa pikavippiyrityksen toimittamaan myös täydelliset pikavippien lainaehdot ennen pikavipin myöntämistä. Ehdot ovat välttämättäkin sen verran pitkät, että niiden toimittaminen tekstiviestillä on mahdotonta. Tämä johtaa siihen, että ehdot toimitetaan sähköpostilla.

Kun kerran sähköpostiosoite on jokatapauksessa ilmoitettava yritykselle, on erittäin kätevää pyytää myös pikavipin lasku sähköpostiin.

Sähköpostilaskun turvallisuus

Nykyisten lisääntyvien ja mediassa suuressa huomiossa olleiden tietomurtojen valossa voi helposti mietityttää sähköpostilaskun turvallisuus. Onneksi tilanne on niin onnellinen, että syytä huoleen ei ole. Käytännössä nykyiset pikavippiyritykset on saatu seulottua niin hyvin läpi, että välittömiä tietoturvariskejä ei tarvitse pelätä, vaikkakin mitään ei kannata pitää itsestäänselvyytenä.

Varmuudeksi kannattaa kuitenkin valita yrityksistä jokin tunnettu, itseään hyvin mainostava pikavippiyritys. Mainostaminen itsessään kertoo suoraa kuvaa siitä, kuinka paljon yritys luottaa omaan toimintaansa ja on valmis riskeeraamaan siihen rahaa.

Ja vaikka tietoturvariskit mietityttäisivät tämänkin jälkeen, on hyvä muistaa mitä tietoja laskussa oikeastaan mainitaan. Näiden tietojen joukossa on harvoin mitään arkaluontoista tai kirjelaskusta poikkeavaa. Käytännössä lasku sisältää muiden laskujen tavoin tiedot maksettavasta summasta, eräpäivästä, tilistä johon rahat pitää siirtää sekä viitteen, jolla lasku saadaan yksilöityä.

Listalla olevat yritykset

Suomivippi on valinnut tarkalla seulalla viisi meidän mielestämme parasta pikavippiyritystä, jotka tarjoavat pikavippilaskua sähköpostiin. Yritykset ovat Everyday, Laina.com, Ok Money, Risicum ja Vivus. Nämä kaikki ovat oman alansa kärkiyrityksiä, niin luotettavuuden, bisneksen vakavaraisuuden kuin ammattitaidon ja kokemuksenkin takia. Yrityksistä Risicum nousee muiden yläpuolelle siinä suhteessa, että se kuuluu Suomen Pienlainayhdistykseen.

Suomen Pienlainayhdistys on perustettu alalla toimivien pikavippiyritysten toimesta tarkoituksenaan parantaa pikavippialan mainetta ja luoda tiukempia pelisääntöjä kuin laki välttämättä velvottaa. Tämän kaiken on tarkoitus johtaa siihen, että pikavipin ottajan on helpompi luottaa yrityksen toimintaan ja eettisiin ratkaisuihin. Suomen Pienlainayhdistykseen kuuluu tällä hetkellä 13 yritystä, jotka kaikki on valittu tarkoin perustein. Vaikka ylimääräistä varovaisuutta pikavippejä kohtaan ei voi tarpeeksi korostaa, voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että pienlainayhdistykseen kuuluvilla yrityksillä on puhtaat jauhot pussissa.

Suomen Pienlainayhdistys

Vaikka Risicum on ainoa, joka kuuluu Suomen Pienlainayhdistykseen, ei se tarkoita etteikö muita vaihtoehtoja voisi harkita. Esimerkkinä Everyday on OPR-Vakuuden omistama erittäin suosittu edullisia pikavippejä myöntävä yritys, jolla on suunnaton määrä tyytyväisiä asiakkaita. Vivus toisaalta on aivan ihanteellinen valinta ensimmäistä kertaa pikavippiä lainaavalla, sillä yritys tarjoaa 30 päivä vippejä aina 400 euroon asti täysin ilman korkoja tai kuluja.

Tässä ei ole taustalla mitään konnankoukkua, vaan Vivukselta tosiaan saat jopa 400 euroa kuukaudeksi lainaan niin, että maksat tasan saman verran takaisin kuin olet saanutkin. Yrityksen ideanahan on yrittää saada kasattua mahdollisimman paljon vakioasiakkaita, jotka ottaisivat pikavippejä samasta yrityksestä uudestaan ja uudestaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Vivuksen pikavipit olisivat normaalisti mitenkään kalliita, vaan kuten viereisestä vertailusta näkyy, on yrityksen vipit aivan edullisemmasta päästä.

Tärkeintä pikavipin ottamisessa on löytää se kaikkein edullisin pikavippi juuri siihen tarkoitukseen, kuin sitä itse tarvitsee. Suomivipin pikavippivertailut auttavat.