Pikavippi ilman puhelinta tai kännykkää

Kun tarve pikavipille yllättää, sitä ei aina ole mahdollista ottaa puhelimella tai kännykällä. Tällöin pikavipin saa lainattua helposti nettipankin kautta tunnistautumalla. Nykyisen lainsäädännön takia ilman puhelinta tai kännykkää otettu pikavippi on erittäin suosittu pikavippauksen muoto. Laki velvoittaa pikavippifirmassa ensikertaa asioivat tunnistautumaan joka tapauksessa TUPAS-tunnistautumisella nettipankin kautta. Vasta tämän jälkeen pikavipin voi saada pelkällä kännykällä. Ilman puhelinta pikavipin saa siis jopa nopeammin kuin sen avulla.

Suurin osa pikavippifirmoista hyväksyy netin kautta ilman puhelinta tehdyt pikavippihakemukset mukisematta, mutta ennen pikavipin ottoa tämä asian kanssa menettely on hyvä tarkistaa. Alla on pieni taulukko pikavipeistä, joita Suomivippi tällä hetkellä suosittelee. Jokainen näistä pikavippifirmoista tarjoaa pikavippejä ilman puhelinta tai kännykkää.

Ota pikavippi ilman puhelinta näistä yrityksistä

Jokainen alla oleva pikavippiyritys tarjoaa pikavipit ilman puhelinta.

Palvelu Alkaen Korkeintaan Alin ikäraja Hae
Vivus 5 e 600 e K20 Lainaa
Risicum 50 e 1000 e K18 Lainaa
Pikavippi.fi 50 e 1 000 e K18 Lainaa

Julkisuudessa esillä olevat varoitukset pikavippifirmojen hämäräbisneksestä ja koronkiskonnasta huolettavat varmasti monea pikavippiä ottavaa ensikertalaista, mutta asia ei missään nimessä ole niin yksipuolinen tai vakava kuin media antaa olettaa. Pikavippien maineen Suomessa on pilannut muutamat yksittäiset moraalittomat pikavippifirmat. Tosiasia on, että pikavippifirmat, joiden takana on isoja rahoitusyhtiöitä, toimivat täysin rehellisin ja avoimin kortein.

Suomen laki velvoittaa pikavippifirmat ilmoittamaan sivuillaan vippien todelliset vuosikorot selkeästi, ilman mitään piilokuluja. Tästäkin huolimatta jotkin firmat yrittävät rahoittaa pikavippejään tekstiviestikuluilla, jotka jäävät monelta huomaamatta. Tämän takia pikavippi ilman puhelinta tai kännykkää on erinomainen tapa ottaa pikavippejä, sillä silloin ylimääräisiä tekstiviestikuluja ei synny.

Pikavippi nettipankkitunnuksilla

Nettipankin kautta tapahtuva TUPAS-tunnistautuminen on erittäin helppo tapa todentaa henkilöllisyytesi. Tunnistautuminen ilman puhelinta tai kännykkää tapahtuu valitsemasi pikavippifirman sivujen kautta. Sivuilta painaessasi jonkinlaista "Lainaa"-nappia, ohjautuu selaimesi nettipankkisi tunnistautumissivulle, johon täytät nettipankkisi tunnusluvut ja hyväksyt tunnistautumisen. Tämän avulla pikavippifirma voi olla varma, kuka pikavippiä ottaa. Tunnistautumisen jälkeen valitaan haluttava summa ja laina-aika pikavippille.

Jos olet lainaamassa ~7-23 välisenä aikana, saat todennäköisesti pikavipin tilillesi vielä saman päivän aikana. Pikavipin toimitusaika vaihtelee kuitenkin firmoittain, joten jos pikavipin ottamiseen ilman puhelinta tai kännykkää on kiire, on hyvä tarkistaa toimitusaika pikavippifirman sivuilta ennen lainan ottamista.