Pikavippi 50 e

YritysHintaAikaErätIkäHae
Vivus50 e *30 pv1K20Lainaa
Vivus56 e14 pv1K20Lainaa
Vivus59 e30 pv1K20Lainaa
Ekstraluotto60 e30 pv1K21Lainaa
Risicum68 e60 pv2K20Lainaa
* kyseisestä yrityksestä ensimmäistä kertaa lainaavalle

Suomivippi vertailee yksityiskohtaisesti 50 euron pikavippejä. Vaikka pikavippivertailu onkin tarkka, siitä on jätetty kaikki turha tieto pois, jotta silmät eivät menisi solmuun taulukkoa katsoessa.

Jos et ole varma onko 50 e pikavippi juuri se oikea summa, kokeile Suomivipin pikavippivertailua, jossa pikavipit on listattu havainnollisesti vierekkäin pikavipin suuruuden mukaan. Pikavippinä 50 e tarjoaa hyvät mahdollisuudet kattaa arjen tärkeitä tarpeita takaisinmaksuajan ollessa jopa yli kuukauden luokkaa. Edullisimmillaan myöskään korot eivät 50 e pikavipissä ole hirvittävän suurta luokkaa. Joten jos tarvitset vähän ylimääräistä rahaa ja 50 e pikavippi tuntuisi siltä oikealta vaihtoehdolta, löydät markkinoiden edullisimman pikavipin Suomivipin vertailusta.

Huomaathan, että Vivus ja Viestilaina tarjoavat ensimmäistä kertaa heiltä lainaaville ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi ilman korkoa ja minkäänlaisia kuluja. Maksat takaisin vain sen minkä olet saanut. Tämä koskee myös 50 e pikavippejä.

Miten 50 e pikavipin ottaminen onnistuu?

Aivan aluksi mieti vielä kerran, tarvitsetko varmasti pikavippiä. Syytä liialliseen varovaisuuteen ei kuitenkaan ole, sillä pelotteluista huolimatta pikavippi on halpa ja erittäin helppo tapa saada vähän ylimääräistä rahaa arjen yllättäviin kuluihin. Varsinkin edullisimmassa 50 e pikavipissä kulut ovat huomattavan pientä luokkaa, kunhan vaan pikavipin maksaa ajoissa takaisin.

Seuraavassa kuusi yksinkertaista vaihetta 50 e pikavipin ottamiseen:

  1. Vertaile oheisesta taulukoista pikavippejä ja valitse niistä itsellesi sopivin. Huomaa ero laina-ajoissa.
  2. Klikkaa "Lainaa" linkkiä.
  3. Varmista pikavipin myöntäjän nettisivuilta, ettei yritys revi ylimääräisiä piilokuluja pikavipilleen (yleensä teksiviestikulujen muodossa).
  4. Toimi pikavippifirman sivujen ohjeiden mukaisesti.
  5. Ja näin, hetken kuluttua rahat ovat tililläsi.
  6. Viimeisenä ja tärkeimpänä: maksa lasku ajoissa!

Suomivippi päivittää pikavippien tietokantaa säännöllisesti, mutta muista aina kuitenkin tarkistaa pikavipin tiedot sitä tarjoavan yrityksen sivuilta ennen lainan ottamista. Suomivippi ei vastaa mahdollisista virheistä taulukoissa.