Pikavippi 20 e

20 e pikavippi on suhteessa hyvin pieni pikavippi ja täten kovin monella pikavippiyrityksellä ei ole valikoimassaan 20 e pikavippiä. Tämä johtuu pikavipin pienestä katteesta, jonka yritys saa suhteessa pikavipin ottoon kohdistuviin riskeihin.

Toisaalta tämä pieni kate johtaa siihen, että 20 e pikavippi on hyvin edullinen pikavipin ottajan kannalta. Muutaman euron ylimääräinen maksu ei paljon lompakossa tunnu. Saman verran maksaisit todennäköisesti kaverille lainasta palkkaa. Erona, että pikavippifirman kautta otettuna 20 e pikavippi on paljon yksinkertaisempaa ottaa ja saat pikavipin tilillesi minuuteissa.

Jos et ole varma onko 20 e pikavippi juuri se oikea summa, kokeile Suomivipin pikavippivertailua, jossa pikavipit on listattu havainnollisesti vierekkäin pikavipin suuruuden mukaan. Pikavippinä 20 e tarjoaa hyvät mahdollisuudet kattaa arjen tärkeitä tarpeita takaisinmaksuajan ollessa jopa kuukauden luokkaa. Edullisimmillaan myöskään korot eivät 20 e pikavipissä ole hirvittävän suurta luokkaa. Joten jos tarvitset vähän ylimääräistä rahaa ja 20 e pikavippi tuntuisi siltä oikealta vaihtoehdolta, löydät markkinoiden edullisimman pikavipin Suomivipin vertailusta.

Miten 20 e pikavipin ottaminen onnistuu?

Aivan aluksi mieti vielä kerran, tarvitsetko varmasti pikavippiä. Syytä liialliseen varovaisuuteen ei kuitenkaan ole, sillä pelotteluista huolimatta pikavippi on halpa ja erittäin helppo tapa saada vähän ylimääräistä rahaa arjen yllättäviin kuluihin. Varsinkin edullisimmassa 20 e pikavipissä kulut ovat huomattavan pientä luokkaa, kunhan vaan pikavipin maksaa ajoissa takaisin.

Seuraavassa kuusi yksinkertaista vaihetta 20 e pikavipin ottamiseen:
  1. Vertaile oheisesta taulukoista pikavippejä ja valitse niistä itsellesi sopivin. Huomaa ero laina-ajoissa.
  2. Klikkaa "Lainaa" linkkiä.
  3. Varmista pikavipin myöntäjän nettisivuilta, ettei yritys revi ylimääräisiä piilokuluja pikavipilleen (yleensä teksiviestikulujen muodossa).
  4. Toimi pikavippifirman sivujen ohjeiden mukaisesti.
  5. Ja näin, hetken kuluttua rahat ovat tililläsi.
  6. Viimeisenä ja tärkeimpänä: maksa lasku ajoissa!
Suomivippi päivittää pikavippien tietokantaa säännöllisesti, mutta muista aina kuitenkin tarkistaa pikavipin tiedot sitä tarjoavan yrityksen sivuilta ennen lainan ottamista. Suomivippi ei vastaa mahdollisista virheistä taulukoissa.

20 e

YritysHintaAikaErätKorkoIkäHae
* kyseisestä yrityksestä ensimmäistä kertaa lainaavalle